КИТАРА

Научете се да свирите на китара при нас!

уроци по китара за деца

Независимо дали се стремите да станете професионален китарист или да свирите за хоби, изучаването на китарата трябва да бъде забавно и възнаграждаващо преживяване, на което можете да се наслаждавате в продължение на години. Докато изучаването на китара включва придобиване на умения в техниката и в някоя музикална теория, с правилното позитивно отношение и готовност за учене, вие също може да станете доволен китарист със свои собствени права. Всичко започва с първия урок за китара!

уроци по китара

Какво да очаквате да научите ?

На първия си урок по китара не забравяйте да кажете на учителя си  кои стилове за китара ви интересуват. Това е важно, тъй като в крайна сметка може да повлияе на начина, по който се учите. Искате ли да сте рок китарист? Предпочитате ли  мащабната изтънченост на джаза?Може би по-скоро кънтрито е  ваш стил? Или дори класическият? По отношение на стил, друг аспект, който трябва да обмислите, е дали ще искате да се научите да свирите с перце, с пръсти или може би и двете. Просто имайте предвид, че докато различните стилове на китара могат да включват разнообразни методи и подходи за преподаване, все пак имате нужда да научите някои необходими основи на китарата.

уроци по китара за деца

Уроците включват:

  • Устройство на китарата, звукоизвличане, правилна постановка на ръцете, апояндо, тирандо, ритъм, динамика, нотно ограмотяване, специални  упражнения, които дават възможност за импровизация и акомпанимент.
  • Придобиване на правилни инструментални навици
  • Изучаване на легато, стакато, вибрато, мелизми и други технически похвати.
  • Акорди – запознаване и строеж, скали, гами, акомпаниране и импровизиране, метал акорди /power chords/ и др.
  • как да настроите китарата си,  как да свирите първата си песен.
  • Разучаване на любими песни, групи и музиканти.

Вашият учител също може да провери дали вашата китара е настроена правилно. Ако имате китара, която има много стари износени струни, може би е добра идея да се поставят нови струни.Учителят ви може да ви покаже как да направите това или дори да го направите за вас. В зависимост от продължителността на първия си урок можете да научите някои основни позиции върху струните или дори някои основни акорди на китара.

 

 Подари ваучер  !

за уроци по пеене, пиано,китара солфеж !

Какъв по - подходящ подарък за рожден ден, имен ден, и дори без повод, от ваучер за уроци по музика ?
Уроци по китара