За нас

Повече за нас

Обучаваме и подкрепяме младите таланти по пътя им към успеха.

Малко повече за нас и нашата работа.

От самото му създаване на студиото, до ден днешен  целта за нас е, да Ви подготвим за едно достойно представяне на Вашия талант по българските и световни сцени, както  и телевизионни реалита и конкурси!

С уроците по пеене, пиано,китара, солфеж и рисуване, искаме да улесним подготовката Ви за кандидатстване в средните и висши музикални и арт училища, както и в НАТФИЗ.

Всяка година имаме успешно приети наши ученици в средните училища и ВУЗ- ове.

За нас - уроци по пеене

Нашите ученици се радват на високи награди от провеждащите се конкурси за млади таланти по пеене, защото залагаме на прецизно и високо ниво на обучение.

За нас - Уроци по пиано
За нас - Уроци за деца
за нас

Повече за нас и нашата работа

Професионална школа по музикални и арт занимания за деца и възрастни, близо до Вашия дом!

За периода от 2017г., до ден днешен сме помогнали на много наши ученици да усъвършенстват знанията и уменията  си, да развият заложбите и дарбите си. С гордост можем да твърдим, че наши възпитаници с успех продължиха обучението си в средните и висши музикални  училища както в страната, така и в чужбина.

Благодарение на Onlinе уроците, имаме ученици от 5 държави по света.

Наши таланти се изявяват по сцените на телевизионни реалита, като “Гласът на България”  и  “X Factor”.

 

Издават самостоятелни албуми, участват в концерти из страната и чужбина.

Ако търсите високо качество на обучение, то мястото Ви е при нас.

Нашите преподаватели по пиано, пеене,китара,солфеж, теория на музиката, рисуване, ще Ви подготвят на едно конкурентно и професионално ниво.

В учебния процес прилагаме уникални методи за музикално обучение, отличаващи се от стандарта със своята креативност и забавление. Музикалните цели на всеки ученик са приоритет за нас!

Важното в нашата работа е да изграждаме и поддържаме любовта на ученика към  предмета към който се е насочил да изучава.

Ние сме Студио за обучение по арт и музикални изкуства, близо до Вас, с квалифицирани учители, жадни да предадат своите умения на всеки, който има желание да се усъвършенства. 

За нас

Защо уроците по арт и музикални занимания при нас са най-добрият избор за вашето дете?

  • Обичаме това, което правим и се отнасяме със  страст към преподаването!
  • Избираме пдоходяща програма на обучение, съобразена с Вашите възможности.
  • Стилът ни на преподаване е предназначен да мотивира учениците ни.
  • Работим както с малки  деца, така и с възрастни.
  • Начинаещи и напреднали.
  • Преподавателите ни са дипломирани, и също така  активни музиканти.
  • Предлагаме  и Online обучение, което Ви спестява време и  разходи за пътуване, а и Ви осигурява по-безопасна среда при вирусни епидемии в ерата на COVID.

Запишете се при нашите страхотни преподаватели !

Уроци по пеене пиано солфеж рисуване

Преподавател по пеене(поп и джаз), Начално пиано, солфеж

Даниела е завършила поп и джаз пеене в Националната Музикална Акaдемия – Проф. Панчо Владигеров  в класа на Ангел Заберски ,степен -МАГИСТЪР.

 През дългата си творческа  и професионална кариера е  работила като вокален изпълнител в над 13 държави. 

Народно пеене

Преподавател по народно пеене

Владимира Пейчева е завършила НУИ“Панайот Пипков“ гр.Плевен в класа на народната певица Елка Недялкова. Там тя открива истинската стойност на българската народна песен , а също така и колко е важно да се съхрани българската традиция , защото тя е идентичността на българина. 

Уроци по оперно пеене

Преподавател по оперно пеене

Мария – Луиза завършва през 2010г. ЧЕХГ проф. Васил Златарски International IB-world School в София. След което продължава своето обучение и през 2014г. завършва бакалавър по класическо пеене в НМА “Проф. Панчо Владигеров” гр. София
През 2019 година кара стаж по Солово академическо пеене при доц. Нина Николаевна Терентьева (Народна артистка на РФ) в Руската музикална академия”Гнесини” в Москва, където през 2021г., завършва Магистратура по Вокално изкуство, Академическо пеене при доц. Нина Николаевна Терентьева (Народна артистка на РФ).

Урок по рисуване

Преподавател по рисуване и приложни изкуства

  Здравейте! Аз съм Лора и съм студентка в специалност “Книга, илюстрация и печатна графика” в Националната художествена академия.

Рисуването е моя страст, но съм любител на всички изкуства. От съвсем ранна възраст, винаги  са ме вдъхновявали фантастичните сюжети и невероятните герои. Обичам да научавам нови неща и се старая да правя качествено всичко, с което се занимавам.

уроци по китара

Преподавател по акустична и електрическа китара, бас китара, студийна работа

Александър от малък свири на китара. Първоначално изгражда уменията си в местното читалище, а по- късно продължава своето обучение посещавайки частни уроци.
В професионален план взема участие в групата IN SOMNUS, а след нейното разпадане Александър Табаков и барабаниста Димитър Барбутов, заедно с Георги Христов, Мартин Борисов, Евгени Николов, Велислава Нинова и Невена създават нова група- DIVINE SALVATION. По- късно свири на бас китара в групата BIG MAMA SCANDAL

Уроци по пиано

Димитър Йончев

Преподавател по пиано, композиция,теория на музиката

Димитър Йончев завършва през 2002г. майсторския клас по джаз пиано на маестро Милчо Левиев.
От 2016г. до 2020г. изучава джаз пиано в НМА „ Панчо Владигеров“, а през 2022г завършва магистърска програма по джаз композиция в Нов Български Университет.
Печели престижни награди на международни конкурси.
 Професионалната му реализация  започва през 1999г., като джаз музикант в пиано и лоби барове на хотели в страната и чужбина, като „Кемпински Зографски“, „Хилтън“, „Кристал палас“ 

Кандидатствай за работа при нас!

Ако си амбициозен, креативен, имаш желание да предадеш уменията си на нашите ученици, кандидатствай за работа при нас!

Уроци по музика

Ако искате да получавате новини от нас и да разглеждате най- новите ни видеа с напътствия , съвети и демонстрации, то не се бавете, а се абонирайте за нас. Ще сме Ви благодарни, ако ни подкрепите

и дадете eдин палец !  Благодарим Ви !

Натисни тук!
OK

Другите за нас

studio
Elena Krapcheva

Vox студио и Даниела Тужарска са прекрасно място да се научите да свирите на пиано, китара или тамбура. Има и уроци по солфеж и пеене за малки и големи. Като начинаещ в пеенето много се притеснявах, но Даниела съумя да ме предразположи и въпреки притеснението ми, се разпяхме и поработихме по песен избрана специално за моите възможности. Уроците които взимам тук са много ценни за мен и виждам подобрение след само 4 седмици. Даниела е много добра с деца и е много търпелива, усмихната и заредена с позитивна енергия. Заслужава си да пътувате от другият край на София да учите тук.

studio
Ваня Йотова

Чудесно и уютно място! Любимо на моето дете! Госпожата намира правилният подход към всяко дете и смея да кажа, че "пали искрицата" на любовта към музиката . Благодарим Ви!

studio
Tatyana Hristova

Ако търсите отличен професионалист, който да ви помогне да развиете уменията ви за пеене по най-подходящия и разбираем за вас начин, в предразполагаща атмосфера, с дружелюбно и подкрепящо отношение, Дани е човекът! Благодаря ти, Дани, за безценните съвети и за това, че ми помогна да сбъдна една мечта!

studio
уроци по пеене пиано солфеж рисуване
Volen Hristov

Мястото е идеален пример за съчетаването на професионализъм с една много приятна среда на обучение. Откакто идвам на уроци по пеене и пиано тук, техниката ми се е развила до голяма степен благодарение на ефективния начин на преподаване и упражнения. Всеки час ми дава мотивацията да продължавам да се занимавам с музика и да се развивам. Абсолютно препоръчвам!

studio
уроци по пеене пиано солфеж рисуване
Desislava Galova

Децата ми ходят на уроци по китара във VOX STUDIO. Много съм доволна от прекрасното отношение и професионализма на преподавателите!

studio
уроци по пеене пиано солфеж рисуване
Valentin Kovachev

Страхотен метод на обучение и отличен индивидуален подход описват Даниела Туджарска. Без предишен опит в пеенето и с немалка доза притеснение отидох първият път, но добронамереността и позитивизма, които срещнах в лицето на Даниела помогнаха да се "зарибя" и ентусиазирам да науча ново умение.

studio
уроци по пеене пиано солфеж рисуване
Десислава Аврамова

RevБлагодарим за това, че те има, че те познаваме, че ни даваш, учиш, възпитаваш, развиваш и търпиш г-жо. Туджарска. При теб и в твоето студио идваме с нетърпение, желание и хъс. Бъди здрава и още дълги години да си с нас. Обичаме те!

studio
уроци по пеене пиано солфеж рисуване
Joana Rey Alexandrova

Професионализъм и отношение! За пръв път вземам уроци по пеене и бях страшно притеснена, но за щастие напразно тъй като часовете минават приятно и неусетно. Препоръчвам на всеки г-жа Туджарска!